"The important thing is not to stop questioning."

Tanker om en feilslått narkotikapolitikk.

«The only way to be heard is to say what’s on your mind.»

Posted by L. den 05.11.10

Verden er et sykt sted. De selger aspartamprodukter i dagligvarebutikken, samt tobakk, alkohol og sukker. De fyller kjemikalier og e-stoffer i maten som om vi var lab-rotter. Aspartam er gift, folk blir syke av det. Likevel selger de det fritt til folk i alle aldre. Det øvrige nevnte er så unaturlig at kroppen ikke vet hvordan den skal bryte det ned i fordøyelsessystemet. Frukt og grønnsaker blir sprøytet med så mye dritt at hvis du glemmer epler som ligger bakerst i kjøleskapet, kan du ta de ut når du rydder et år senere, uten at de har forfalt merkbart mye. Kjøttet vi spiser stammer fra dyr som har levd under horrible forhold i et bur eller i en trang bås, med sykdommer og mangel av kroppsdeler. Vi kjøper mat fra syke dyr og forventer at det skal være sunt for oss.

De stiller ut døde dyr og kaller det for kunst. (Katten foreksempel, eller det døde hesteføllet jeg leste om for noen år siden, som ble hengt i taket på en eller annen utstilling.) I USA har de «Suicide Race» hvert år (som forøvrig er sponset av Pepsi company.) der rytterne konkurrerer ved å presse hester ned en bratt bakke og ned i en elv. Fikk du med deg det? Her er en video. At menneskene som deltar skader seg og dør, vel.. de er idioter. Som Bill Hicks så fint sa det «We lost a moron! Let’s celebrate!» (fritt hentet fra hukommelsen), men at hestene lider samme sjebne er rett og slett trist. Dyreplageri, much?

Norske blodbanker godtar blodgivning fra mennesker med retrovirus (XMRV. Andre kjente retrovirus er HIV og MLV som kan forårsake AIDS og kreft), uten å bry seg om smittefaren og sykdommer som dette kan medføre. Samtidig er alvorlig syke mennesker (hvorav mange er bærere av XMRV) som ikke kan gjøre annet enn å ligge i en seng i et mørkt rom år etter år, overlatt til seg selv og familie. De blir fortalt at de kan bli frisk av mestringskurs og kvakksalveri på tre dager (pris: alt mellom 10 000 – 15 000,- / prøv å foreslå til en hvilken som helst person, at man kan sende pasienter med kreft eller AIDS på et slikt kurs for å kurere dem fra sykdommen, og de kommer til å se på deg som om du mangler essensielle sosiale antenner.), og de må betale medisiner og evt. behandlinger selv.

Alt dette er fullt lovlig, godtatt og akseptert, mens vi bruker enorme ressurser på å kriminalisere EN PLANTE, som aldri har drept noen, som ikke fører til sterkere narkotika, og som kan være og er til nytte for en lang liste med sykdommer. Det er skammelig, det er flaut og det er skremmende. Hvor er logikken? Hvor er den korrekte informasjonen? Jeg har rett og slett ikke ord som kan forklare hvor tragisk det er.

Jeg er av den mening at voksne mennesker skal ha retten til å velge. Dette er min kropp. Det er jeg som eier den. Hvorfor skal du fortelle meg hva jeg velger å konsumere, det være seg en pils, en joint eller oppvaskmiddel og plumbo. Jeg sier ikke at alt er sunt, men det burde da for pokker være mitt valg. Vi har for vane å tro at vi lever evig, at vi er viktige, at alt vi gjør har en mening, – men faktum er at vi lever i ca. 70 år, og det er ikke så lenge. Vi skal leve og vi skal dø, og det er absurd at andre mennesker skal bestemme hvordan vi velger å leve livene våre i tidsrommet fra fødsel (vel, myndighetsalder ihvertfall) og død. Når du er død, er du død, og da er det det samme om du er uteligger eller president. Ro ned, nyt den tiden du har.

Folk gjør hva pokker de vil. Det strider i mot all logikk å holde noe som brukes av omtrent halve verdensbefolkningen, og som folk ikke ser noe galt i, illegalt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: